Veći dio novorođenih u septembru

Objavljeno 22.09.2022.
News cover image

Sa ginekološko – akušerskog odjeljenja stižu nam najradosnije vijesti da je od početka septembra do juče rođeno čak 88 novorđenčadi. Rođene su 42 djevojčice i 46 dječaka.

Prema riječima dr Miomire Brkić svi porođaji su prošli uredno, a majke i bebe se osjećaju dobro.
„Imali smo jednu blizanačku trudnoću, gdje su rođene dvije djevojčice. Trenutno na porodilištu imamo 21 bebu i dvije trudnice koje su na pripremi za porođaj“, izjavila je dr Miomira Brkić, dežurni ginekolog.
Direktor Bolnice prof. dr Zlatko Maksimović , sa pomoćnikom dr Nemanjom Jankovićem jutros je bio u viziti na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo i uvjerio se da su porodlije zadovoljne uslovima i uslugom na ovom odjeljenju.
Vesna Rebić Garabin iz Novih Dvorova kod Bijeljine, kaže da se u bijeljinskoj bolnici porodila četvrti put i da je sada usluga mnogo bolja.
„Sve pohvale bih uputila za ljubaznost osoblja, a takođe bih pohvalila i obroke koji su mnogo kvalitetniji i obilniji u odnosu na period prije dvije godine, kada sam posljednji put ovdje boravila,“, rekla je Vesna kroz osmijeh.
I Jelena Đurić, mlada majka iz Bijeljine, nije krila svoje zadovoljstvo što je postala majka drugi put i pohvalila ljubaznost i stručnost osoblja na porodilištu naše Bolnice.