Vijesti

USPJEŠNA POSJETA INSTITUTU ZA KARDIOVASKULARNE BOLESTI VOJVODINE I SEKRETARIJATU ZA ZDRAVSTVO VLADE AP VOJVODINE -Dogovoren dalji razvoj saradnje

Objavljeno 22.03.2023.
News cover image

Danas je delegacija bijeljinske bolnice, na čelu sa direktorom prof.dr Zlatkom Maksimovićem, posjetila Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine.

 
Na sastanku sa predstavnicima Instituta na čelu sa direktorom prof. dr Aleksandrom Redžekom razmotren je dalji razvoj saradnje ove dvije ustanove sa akcentom na unapredjenje usluga iz oblasti kardiologije, elektrofiziologije i sestrinstva.
Nakon obilaska Instituta, održan je sastanak u Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo sa prof.dr Zoranom Gojkovićem na kojem su prezentovani budući modaliteti saradnje Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine i JZU Bolnice "Sveti Vračevi" sa ciljem povećanja zadovoljstva pacijenata obje regije.
Pokrajinski sekretar za zdravstvo prof. dr Zoran Gojković je sa vellikim entuzijazmom podrzao predložene modalitete saradnje sa akcentom da Autonomna pokrajina Vojvodina stoji na raspolaganju bijeljinskoj bolnici za sve vidove saradnje.