Vijesti

STRUKA I ZNANJE, A NE UCJENE!

Objavljeno 08.06.2023.
News cover image

Povodom tendenciozne objave u pojedinim medijima o našoj ustanovi, objavljujemo saopštenje za javnost:

 
Izjava, koju je medijima iznijela medicinska sestra Vedrana Stevanović, da je pacijentu dat pogrešan lijek u našoj ustanovi je potpuna NEISTINA.
Menadžment bolnice, kao i zaposleni koji su učestvovali u liječenju pacijenta stoje iza toga da su ispoštovane sve medicinske procedure u toku liječenja. Za ove tvrdnje postoji jasna medicinska dokumentacija. Radi se o pacijentu koji je u novembru 2022. godine, u našoj ustanovi, nažalost, preminuo od posljedica neizlječivog malignog oboljenja, o čemu je upoznata i porodica pacijenta.
Načelnik odjeljenja na kojem je pacijent liječen je u kontaktu sa članovima porodice, koji su naveli da je imenovana medicinska sestra u više navrata vršila pritisak na njih nagovarajući ih da pokrenu razne postupke protiv naše ustanove.
Izražavamo sumnju da je neko u ovom slučaju zloupotrebio sagovornicu, medicinsku sestru Vedranu Stevanović, koja je na dužem bolovanju zbog psihijatrijskog liječenja.
Podsjećamo, svi napadi na bijeljinsku bolnicu su krenuli kada je jedan umišljenji moćnik, u saradnji sa još nekim sličnim njemu iz Bijeljine i Banjaluke, tražio uslugu da neadekvatnu medicinsku sestru, koja je sa njim u srodstvu, postavimo za glavnu sestru odjeljenja.
Menadžment i zaposleni bijeljinske bolnice na ucjene nisu pristajali, niti će pristajati, jer struka i znanje MORAJU biti iznad svega!