Vijesti

PACIJENTI IZ HERCEGOVINE OPORAVLJENI, DANAS SE VRAĆAJU KUĆI

Objavljeno 20.02.2023.
News cover image

Direktor bijeljinske bolnice prof. dr Zlatko Maksimović, zajedno sa kardiolozima i osobljem Odsjeka za kardiologiju ispratio je danas pacijente iz Hercegovine, koji su prije pet dana zbog infarkta miokarda helikopterskim tarnsportom dovezeni na liječenje u Bolnicu “Sveti vračevi” u Bijeljinu.

Bilećanin Nikola Vukoje ima samo riječi hvale za kompeltno osoblje bijeljinske bolnice, jer kako kaže da nije bilo brze i stručne intervencije bijeljinskih ljekara, ko zna šta bi bilo. Danas kroz osmijeh kaže da se vraća svojoj porodici koja ga željno očekuje. 

“Boravak u bijeljinskoj bolnici je bio odličan. Nemam nikakvu zamjerku za osoblje koje vrijedno radi svoj posao. Hvala svima, hvala direktoru vaše ustanove prof. Maksimoviću na svemu što je ovdje napravio i omogućio nama da se liječimo kod vas. Svako treba da dođe da vidi kako ovo ovdje funkcioniše. Čista desetka”. 

Gojko Milidragović odlazi prezadovoljan iz naše ustanove i kaže da će svoje iskustva svima prenositi.

“Stigao sam ovdje u kolicima, nisam mogao da hodam. Ljekari su sve dali od sebe, sve je urađeno na vrijeme. Zahvalio bih se osoblju Kardiologije, direktoru bijeljinske bolnice, svima vama a osoblju najviše. Zahvalio bih se i mojim Trebinjcima, direktoru naše bolnice Nedeljku Lambeti i njegovom timu. Svima bih preporučio bolnicu u Bijeljini, da dođu ovdje i da se pregledaju. Stvarno ljudi rade svoj posao besprijekorno”. 

“Našim pacijentima iz Hercegovine koji su ovdje uspješno izliječeni, želim puno sreće. Mi smo tu da pomognemo svim našim pacijentima, nekada sa područja naše regije, a sada sve češće i iz drugih krajeva Republike Srpkse”, poručio je prof. dr Maksimović. On se još jednom zahvalio trebinjskoj bolnici, Helikopterskom servisu Republike Srpske, ljekarima i osoblju bijeljinske bolnice.