Vijesti

Iskustva pacijenta iz I.Sarajeva u bijeljinskoj bolnici: „Srećan sam kad vidim kakve ljekare i osoblje imamo"

Objavljeno 07.06.2023.
News cover image

Pacijent iz Istočnog Sarajeva, Tihomir Jokić, javio se u našu ustanovu zbog koronarnog problema i ugradnje stenta, ali tokom boravka u Bolnici otkriven mu je i uspješno riješen mnogo veći problem – tumor debelog crijeva. Svoja iskustva tokom boravka u našoj ustanovi želio je podijeliti sa svima, jer kaže da „dobre stvari treba širiti i čuvati stručnjake koje imamo“.

 
„ Došao sam u bijeljinsku bolnicu prije par dana zbog dogovorene ugradnje stenta. Prilikom pregleda na internističkom odjeljenju otkriveno je krvarenje u unutrašnjim organima i rečeno mi je da ne može da mi se ugradi stent. Moram da kažem da se dr Aleksandar Janjičić pokazao odlično, jer je odmah angažovao gastroenterologa, urađena mi je gastroskopija i kolonoskopija i ustanovljeno je da imam tumor na debelom crijevu i da mora da se odstrani što prije. Prebacili su me na odjeljenje hirurgije gdje me primio izvrsni dr Milan Todorović, koji me i operisao. Ja se sada osjećam odlično i očekujem da ću uskoro kući. Prvi put se liječim u bijeljinskoj bolnici i imam samo riječi hvale za osoblje i za uslugu koja mi je pružena ovdje. Kad vidim ove mlade ljude koji vrijedno rade, dr Janjičića i njegovu ekipu i dr Todorovića i njegov tim ja sam veoma srećan. Čestitam direktoru dr Zlatku Maksimoviću koji je uspio da organizuje i zadrži ove mlade i vrijedne ljude, jer to je naše najveće bogatstvo“, ispričao je Tihomir Jokić pacijent iz Istočnog Sarajeva. Tihomir kaže da će se vratit za šest mjeseci da završi koronarnu intervenciju, zbog koje se prvobitno obratio u našu ustanovu. Mi mu želimo svako dobro.
 
Čestitamo i anesteziološkom timu, dr Daliboru Stojanoviću i dr Olji Dabić, koji su imali težak zadatak da poslije nedavnog infarkta pod invazivnim monitoringom vode anesteziju.