Vijesti

HVALA NA POVJERENJU!

Objavljeno 02.03.2023.
News cover image

Pomoćnik direktora Bolnice “Sveti Vračevi”, dr Nemanja Janković, obišao je danas pacijenta Abdulaziza Ragipovića (23.godine) iz Novog Pazara koji je zbog povrede ligamenata desnog koljena operisan u našoj zdravstvenoj ustanovi.

Postoperativni tok i oporavak teče uredno i pacijent se osjeća veoma dobro. Operaciju je izveo ortoped dr Dragan Đorđić.

Mladi Abdulaziz je zadobio povredu prednjih ukrštenih ligamenata desnog koljena još prošle godine u oktobru tokom igranja fudbala. Došao je proteklog jula kao pojačanje u FK Podrinje Janja iz Novog Pazara. Nažalost, ubrzo je uslijedila povreda koljena…

Ako znamo šta za jednog mladog perspektivnog fudbalera znači povreda ligamenata onda možemo da pretpostavimo koliko je povjerenja imao u naše ljekare da bi se ovdje podvrgao operaciji.

- Operacija je bila neizbježna. Razmišljao sam o Beogradu i drugim velikim kliničkim

centrima ali kolege iz kluba su mi rekli da je ovdje pouzdan tim ljekara, pa je odluka

pala na bijeljinsku bolnicu i ni u jednom trenutku nisam se pokajao. Ljekar je rekao da

je zadovoljan operacijom. Poslije intervencije sam odmah nakon nekoliko sati krenuo

sa vježbama i evo danas sam ponovo na nogama. Prezadovoljan sam i želim da se zahvalim kompletnom osoblju koje bdije nad nama 24 sata. U svakom trenutku su tu da nam pomognu za sve što je potrebno. Hrana i svi ostali uslovi su odlični. Za ne daj Bože – svima bih preporučio bijeljinsku bolnicu!

Ovakve riječi hvale mnogo nam znače i predstavljaju podsticaj da u narednom periodu

budemo još bolji u pružanju usluga našim pacijentima.

Brz oporavak želimo Abdulazizu!