Vijesti

HAVARIJA NA ELEKTROSISTEMU NIJE UGROZILA RAD BOLNICE

Objavljeno 21.06.2024.
News cover image

Zbog havarije u isporuci električne energije koja je zadesila cio region, danas je u Bolnici Bijeljina došlo do prekida u snabdjevanju električnom energijom u periodu 12.30 do 15.00 časova.

 
Ovim putem obavještavamo javnost da prekid u isporuci električne enregije nije ugrozio rad u bolnici, koja je danas funkcionisala svojim uobicajenim kapacitetom. U momentu nestanka struje, čak su uspješno izvršene tri vrlo kompleksne abdominalne hirurške intervencije u našim operacionim salama.
Bolnica posjeduje agregat velike snage koji omogućava redovno funkcionisanje i u ovakvim vanrednim situacijama, tako da ni u jednom momentu zdravlje naših pacijenata nije bilo ugroženo.
Ubrzo po nastanku havarije ekipe ,,Elektro-Bijeljine” su pristigle u bolnicu da bi u slucaju bilo kakvih potreba blagovremeno reagovale.
Na srecu, nikakvih dodatnih nepredvidjenih situacija nije bilo, a JZU Bolnica "Sveti Vračevi" u Bijeljini je obezbijedila uslove da se i u narednim danima, u slučaju kraćeg ili dužeg prekida u snabdijevanju električnom energijom, bez problema omogući bezbjedno pružanje zdravstvenih usluga našim pacijentima.