Vijesti

HVALA NA POVJERENJU!

Objavljeno 17.02.2023.
News cover image

JZU Bolnica “Sveti Vračevi” ima sve veći broj pacijenata iz svih krajeva Republike Srpske i Federacije, kao i iz zemalja u okruženju. Zadovoljstvo pacijenata najveće je mjerilo našeg uspjeha i kvaliteta rada. Danas, nakon nekoliko dana liječenja na Odjeljenju kardiologije, kući odlaze Marijana Pranić iz Prijedora i Mladenka Pandurević iz Istočnog Sarajeva. Svoje iskustvo tokom boravka u našoj zdravstvenoj ustanovi podijelile su sa nama.

Marijana Pranić (1981. godište), supruga i majka jednog djeteta za prof. dr Angelkova i bijeljinsku bolnicu čula je od ljekara iz Prijedora kod kojeg je bila na pregledu.

-Kada sam došla ovdje osjećala sam se veoma loše, gušila sam se, srce mi je lupalo, noćima nisam spavala zbog toga, to je patnja. Čak sam povremeno padala u nesvjest. A kući idem kao nova! Vjerujte, ovo je i više nego što sam očekivala. Sve pohvale, svaka cast! Pohvale ne samo za doktore, već i svo osoblje. LJubaznost je na visokom nivou. Bila sam u mnogim bolnicama ali ovo je nešto posebno. I hrana je odlična. Kad u bolnici dobijete kafu – onda nemamo šta dalje pričati, ističe Marijana.

Mladenka Pandurević kaže da joj je boravak u našoj zdravstvenoj ustanovi bio jako prijatan.

- Od ljekara, sestara, do pomoćnih radnika, zaista je sve na visokom nivou. A za sve ovo je odgovoran menadžment bolnice odnosno jedno lice, koje vodi ovu ustanovu i zahvaljujući njemu ona napreduje. Svaki pacijent u Republici Srpskoj ima pravo da se liječi u cijeloj Republici. Dobila sam preporuku za bolnicu “Sveti Vračevi” i time sam se vodila. Zašto? Jer vjerujem lijepim riječima koje sam čula o ljekarima u ovoj ustanovi. Ako me pitate sa stanovišta građanina Republike, smatram da svaki čovjek treba da ima pravo na adekvatnu zdravstvenu zaštitu, da bolnica u Bijeljini treba da postane kardiološki centar, da vlasti prepoznaju i kontinuirano ulažu u ovaj zdravstveni centar - u ovu granu medicine. Potpuno sam svjesna da svaka bolnica mora da ima zastupljene sve grane medicine ali mislim da je sjajan princip da svako mjesto, svaka bolnica postane centar za nešto i da okuplja stručne ljude kao što je to menadžment bolnice “Sveti Vračevi” prepoznao i učinio. Opet apelujem, kontinuitet ulaganja mora da postoji, uvijek može bolje.