Bolnica Sveti Vracevi

JZU Bolnica "Sveti Vračevi", Bijeljina

Srpske vojske 53
76 300 Bijeljina
Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0)55 415 555

   ODJELJENJA

     Hirurgija
     Ginekologija
     Interno
     Pneumoftiziologija
     Pedijatrija
     Orl
     Oftalmologija
     Neurologija

   SLUŽBE

     Anestezija
     Radiologija
     Laboratorija
     Mikrobiologija
     Urgentni blok
     Apoteka
    Pravna služba
     Kvalitet
     Ekonomska služba
     Tehnička služba
 

Novi veliki uspjeh bijeljinskih ljekara


U bijeljinskoj bolnici u angio sali u poslednje vrijeme urađeno je nekoliko najkompleksnijih procedura na koronarnim krvnim sudova, tačnije na glavnom stablu, ishodištu lijeve koronarne arterije koja vaskularizuje 80-100% srčani mišić.

Velikim znanjem i umijećem mladi bijeljinski ljekar Dr Aleksandar Janjičić zajedno sa timom ljekar iz bijeljinske bolnice i ljekara sa Instituta za kardiovaskulerne bolesti "Dedinje" uradio je nekoliko vrlo zahtjevnih i komplikovanih procedura koje se rade samo u rijetkim ustanovama na širem prostoru bivše Jugoslavije.

Dr Aleksandar M. Janjičić, specijalista interne medicine, subspecijalizant iz klardiologije trenutno na edukaciji iz interventne kardiologije u UKC Srbije i Institutu za kardiovaskulrane bolesti "Dedinje" u Beogradu. Dr Janjičić pohađa i 2. godinu doktorskih studija na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Objavio je nekoliko radova iz oblasti interventne kardiologije na domaćim i međunarodnim skupovima.Dr Janjičić je ponos naše bolnice, mladi specijalista, ljekar koji radi u našoj bolnici, usavrašave se i uči od najboljih, istakao je Prof. Dr Siniša Maksimović, direktor JZU bolnca "Sveti Vračevi" u Bijeljini.

Učeći od najboljih i radeći u jednoj od najsavremenijih bolnica u Republici Srpskoj je sigurno velika čast, privilegija, ali i obaveza svih mladaih ljekara zaposlenih u bolnici. Svima njima je omogućena edukacija, data šansa da uspiju i grade sjajne profesionalne karijere. Rukovodstvo bijeljinske bolnice podržava mlade ljude i želi da im pomogne u napredovanju, s ponosom ističe Prof. Maksimović.

Kompletnan opis procedura sa prikazima slučaja možete pogledati OVDJE


  Nazad

  Projekat nove bolnice u Bijeljini
   PRONAĐITE DOKTORASkip Navigation Links

Bolnica Sveti vračevi, Srpske vojske 53, 76 300 Bijeljina
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0)55 202 642